גיבץ

גיבץ

גיבץ

על ידי 24 בנובמבר 2013

גיבץ הוא תבשיל ירקות רומני אך למעשה נוהגים להכין אותו בויראציות שונות ברוב מזרח אירופה. הגיבץ קל מאוד להכנה ומאוד מאוד טעים. מתאים לארוחות חורפיות כשרוצים תוספת ירק טעימה, עשירה ומשביעה במיוחד.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 60 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את החציל, הפלפל, הקישואים והכרוב לקוביות.
  • את הגזר מקלפים וחותכים לפרוסות.
  • שמים הכל בסיר רחב ושטוח.
  • מוסיפים את מיץ העגבניות.
  • מוסיפים את התבלינים.
  • מוסיפים מעט סוכר לשבור את החמיצות של העגבניות.
  • מביאים לרתיחה.
  • מבשלים על אש בינונית - נמוכה בערך שעה עד שהירק הקשה ביותר (במקרה שלנו - הגזר) מתרכך.
הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום