ברוקולי בציפוי פרורי לחם

ברוקולי בציפוי פרורי לחם

ברוקולי בציפוי פרורי לחם

על ידי 1 בינואר 2014

ברוקולי מטוגן בציפוי פרורי לחם הוא חטיף נהדר וכייפי שמתאים כתוספת לכל ארוחה. ילדים מתים על זה, מבוגרים טורפים את זה - בקיצור - מושלם. הסוד של הברוקולי המצופה הוא הציפוי הכפול שמבטיח מעטפת מושלמת ופריכה ושהשמן ישאר בחוץ.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 8 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מחממים סיר עם מים וכף מיץ לימון.
  • כשהמים רותחים - מכניסים את הברוקולי פנימה, מביאים לרתיחה שניה ומבשלים עוד 3 דקות.
  • מסננים את הברוקולי לקערה ומניחים לו להתקרר.
  • מכינים 2 קערות. אחת עם 2 ביצים טרופות ואחת עם פרורי לחם והתבלינים.
  • טובלים על ברוקולי בביצה ואז מצפים בפרורי לחם ומניחים בצד.
  • כשמסיימים לצפות את כל הברוקולי - ממלאים מחדש את הקערות בפרורי לחם (בלי תוספת תבלינים) וטורפים עוד 2 ביצים בקערה.
  • עושים טבילה וציפוי חוזר של הברוקולי בביצה ובפרורי לחם. זה יבטיח ציפוי מלא וקראנצ'יות נהדרת, וגם שהשמן לא יכנס פנימה.
  • מחממים שמן קנולה בסיר או בצ'יפסר.
  • כשהשמן רותח מכניסים את הברוקולי ל3 דקות עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'ילי מתוק או טחינה טובה.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף