חביתה יפנית – טמאגו

חביתה יפנית - טמאגו בתוך סושי

חביתה יפנית – טמאגו

על ידי 13 באוגוסט 2013

חביתה יפנית נקראת טמאגו היא רכה ומתקתקה. היא דורשת מעט מיומנות על מנת להכין אותה - אבל אם תעקבו אחרי ההוראות תצא לכם חביתה יפנית מושלמת. טמאגו שמים בתוך רולים של סושי אבל היא גם טעימה בפני עצמה.

  • זמן הכנה : 1 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מערבבים יחד במטרפה את הביצים, הסויה והסוכר.
  • במחבת קטנה ממיסים את החמאה ודואגים שתצפה את כל הדפנות.
  • שופכים פנימה את תערובת הביצים.
  • מטגנים על אש בינונית נמוכה תוך שמפוצצים את הבועיות שנוצרות במהלך הטיגון.
  • כשהחלק התחתון של החביתה מוכן - מקפלים בעזרת מרית שליש מהחביתה פנימה.
  • מטגנים עוד חצי דקה עד שההחביתה מתייצבת שוב.
  • ממשיכים לקפל את השליש המקופל - עוד קיפול כך שיוצא מגדל של 3 שכבות חביתה.
  • מטגנים עוד דקה - שתיים משני הצדדים עד שהחביתה מוכנה וכל נוזלי הביצה מוכנים, רכים ועסיסיים.
  • גם אם החביתה נראית קצת מצו'קמקת - זה לא נורא - אנחנו חותכים אותה לצורות אסתטיות.
  • מוציאים לקרש חיתוך נקי.
  • מחכים דקה שהטמאגו יתקרר.
  • בעזרת סכין טובה (עדיף סכין סנטוקו) חותכים את החביתה לרצועות ברוחב חצי ס"מ. ואז כל רצועה פורסים לאורכה.

זהו! מוכן!

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

פרויקט סושי – איך מכינים סושי?

בטטה בטמפורה לסושי

סושי קונוס