בטטה בטמפורה לסושי

בטטה בטמפורה

בטטה בטמפורה לסושי

על ידי 11 ביוני 2015

שדרגו את הסושי שלכם והוסיפו בטטה בציפוי טמפורה רך וקריספי. בטטה בטמפורה מוסיפה לסושי מתקתקות ורכות והופכת את הסושי שלכם להרבה יותר מעניין. כמובן שאפשר להכין בטטה בטמפורה גם כחטיף נחמד לאירוח.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 7 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את הבטטה וחותכים אותה לרצועות בעובי חצי ס"מ.
  • מערבבים את הקמח, הקורנפלור וחלבוני הביצה יחד עד שמתקבלת בלילה לבנה ואחידה וסמיכה מאוד.
  • מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
  • טובלים כל מקל בטטה בבלילת הטמפורה, מצפים מכל הכיוונים ומכניסים לשמן הרותח.
  • מטגנים 5-6 דקות עד להתחלת השחמה ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

פרויקט סושי – איך מכינים סושי?

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור