סושי קונוס

סושי קונוס

סושי קונוס

על ידי 14 במאי 2014

סושי קונוס זו צורת הגשה נחמדה ומיוחדת לסושי. היא דורשת קצת מיומנות, וסביר להניח שסושי הקונוס הראשונים שלכם יהיו עבים מדי או מגושמים מדי - אבל אחרי 3-4 נסיונות תוכלו לגלגל סושי קונוס יפה וחינני. מבחינת המרכיבים אין שום המצאה של הגלגל - ומי שכבר התנסה בהכנת סושי רגיל - יסתדר בקלות בהכנת סושי קונוס.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכינים אורז לסושי על פי ההוראות בקישור הזה - ומחכים שיתקרר
  • מכינים ספייסי מיונז על פי ההוראות בקישור הזה
  • לוקחים אצת נורי, מקפלים אותה לשניים לרוחב - ובעזרת סכין חוצים את האצה ל2 חצאים.
  • מרטיבים מעט את הידיים, לוקחים חופן אורז ומועכים אותו לשכבה דקה על חצי אצה חצויה (כלומר - רבע אצה שלמה)
  • מניחים את התוספות לסושי על האורז בשורה אלכסונית מהמרכז לפינה העליונה.
  • תוספים את הפינה התחתונה של האורז ומגלגלים אותה על האורז והתוספות עד שיש צד אחד של אצה מגולגלת עם אורז וצוספות וצד שני פתוח.
  • מורחים ספייסי מיונז על הצד הפתוח - ומגלגלים עליו את הקונוס בצורה הדוקה. (מומלץ להעזר בתמונות)
  • זהו! מוכן!
הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

פרויקט סושי – איך מכינים סושי?

בטטה בטמפורה לסושי

רוטב טריאקי