קנלוני בשר ותרד ברוטב עגבניות

קנלוני ממולא בשר ותרד ברוטב עגבניות

קנלוני בשר ותרד ברוטב עגבניות

על ידי 8 בינואר 2014

קנלוני אלו צינורות פסטה שנורא קל וכיף למלא. הפעם אני מציע לכם קנלוני במילוי בשר ותרד - שמגיע עם רוטב עגבניות משובח. הקנלוני קל להכנה ונורא כיף למלא אותו במלית - ובהמשך אתן לכם 3 אפשרויות לרטבי עגבניות שהולכים מעולה עם הקנלוני הזה.

מומלץ להכין את הקנלוני יום מראש ולתת לו לשבת במקרר - ואז להכניס אותו לתנור שוב עם הרוטב לחימום. הטעמים רק משתבחים בלילה.

  • זמן הכנה : 40 דקות
  • זמן בישול : 35 דקות
  • כמות : כ-20 קנלוני

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שמים את מדליוני התרד בקערה למיקרו - ומבשלים בעוצמה גבוהה 3 דקות.
  • מעבירים למסננת צפופה - וסוחטים היטב (אני לוחץ את התרד על המסננת עם לקקן - זה עושה את העבודה).
  • קוצצים את הבצל קטן קטן קטן.
  • שמים את התרד, הבצל ושאר חומרי המלית בקערה - ומערבבים היטב עד שנוצרת עיסה אחידה.
  • מכסים בניילון נצמד - ושמים במקרר לחצי שעה לפחות.
  • בינתיים מכינים רוטב לקנלוני - את אחד הרטבים הבאים: רוטב עגבניות קלאסי, רוטב סלסה רוזה (לא לשומרי כשרות), או רוטב עגבניות גזר ופלפלים (מומלץ ביותר)
  • לאחר חצי שעה מוציאים את הבשר מהמקרר ומתחילים למלא בעדינות ובנחישות את הקנלוני.
  • דוחסים את המלית היטב - שלא יהיו כיסי אוויר.
  • מסדרים את הקנלוני הממולאים בתבנית גדולה משומנת (ספריי שמן יעשה את העבודה).
  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • יוצקים שלושת רבעי רוטב על הקנלוני ודואגים שהרוטב יהיה גם על הקנלוני וגם בניהם.
  • מכסים את התבנית בנייר כסף ושמים בתנור ל25 דקות.
  • לאחר 20 דקות מסירים את נייר הכסף ומשאירים עוד 10 דקות.
  • מוציאים מהתנור. לוקחים צלחת - יוצקים קצת מהרוטב שהשארנו בצד, ומעל מניחים את 3 מקלות קנלוני.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

קבב ביתי בסגנון רומני

עראיס

אסאדו עם פטריות מלך היער וירקות שורש

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף