רוטב עגבניות גזר ופלפל

רוטב עגבניות גזר ופלפל

על ידי 8 בינואר 2014

רוטב עגבניות עם גזר ופלפל אדום הוא רוטב מפתיע, מתקתק וטעים במיוחד - מתאים לפסטות, לזניות, קנלוני, מצע לעוף ממולא ועוד. רוטב עגבניות גזר ופלפל הוא רוטב קל להכנה, קטיפתי ועם טעמים מיוחדים מאוד.

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל והגזר.
  • חותכים את הפלפל לקוביות קטנות.
  • מחממים בסיר קטן את שמן הזית.
  • כשהשמן רותח מכניסים את הבצל והגזר ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף.
  • מוסיפים את השום הכתוש והפלפל ומטגנים עוד 3-4 דקות.
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות והתבלינים ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומבשלים על אש בינונית 7-8 דקות כשהסיר מכוסה חלקית.
  • בעזרת בלנדר מוט - טוחנים את כל הרוטב למרקם חלק ככל האפשר.

זהו! מוכן!

להגיש על פסטה או להשתמש בבישולים אחרים.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות שרי, פטריות וקבנוס