מאפינס בשר וירקות

מאפין בשר וירקות

מאפינס בשר וירקות

על ידי 3 ביוני 2015

מאפינס בשר וירקות זו ארוחה נהדרת, טעימה ומשביעה בסגנון מקסיקני. מאפינס בשר וירקות מורכב מפלפל אדום, תירס וכמובן בשר - עם ציפוי פריך של פרורי לחם וכוסברה שנותנים למאפין קראסט וקראנצ'יות נהדרים. המאפינס מומלצים בעיקר למי שמחפש ארוחה טעימה מאוד ומיוחדת במעט מאוד עבודה.

שימו לב - במתכון נעשה שימוש בתבנית קאפקייק מסיליקון. אבל כל תבנית קאפקייקס תתאים.

  • זמן הכנה : 25 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות
  • כמות : 6 מאפינס

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל קטן.
  • חותכים את הפלפל האדום לקוביות קטנטנות.
  • מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל והפלפל האדום ומטגנים עד שהבצל מתחיל להזהיב והפלפל מתרכך.
  • מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה.
  • מוסיפים את הגרגרי התירס ומערבבים.
  • ממשיכים לבשל תוך ערבוב עוד 3-4 דקות ומורידים מהאש וממתינים שהכל יתקרר לטמפ' החדר.
  • בינתיים לוקחים את תפוחי האדמה, מקלפים אותם ומגרדים אותם בפומפיה דקה מאוד (שיהיו שערות דקיקות).
  • סוחטים את תפוחי האדמה המגורדים היטב שיצאו הנוזלים - ומעבירים לקערה.
  • מוסיפים לקערה את הבשר הטחון, תערובת הירקות המבושלים, מלח, פלפל ו2 ביצים.
  • לשים ומערבבים הכל יחד לתערובת אחידה.
  • משמנים מעט תבנית קאפקייקס ומניחים על תבנית אפיה (כך יהיה לכם יותר קל להכניס לתנור).
  • דוחסים פנימה בנדיבות את תערובת הבשר - ויוצרים גבעה יפה. כמות הבשר אמורה להספיק ל6 מאפינס.
  • מערבבים בקערה כוסברה, פרורי לחם ושמן זית.
  • מהדקים על כל מאפין כמות נדיבה של תערובת הכוסברה והפרורים.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל30 דקות.

זהו! מוכן!

מגישים עם סלט עלים ירוק, טחינה או צ'ילי מתוק.

הדפסה

Related posts

קבב ביתי בסגנון רומני

עראיס

אסאדו עם פטריות מלך היער וירקות שורש

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף