4.4אלף 
הדפסה
רוטב פלפלים אדומים
רוטב פלפלים אדומים הוא רוטב מצוין לשימושים שונים בבישול. הוא יכול לשמש כמצע לחזה עוף ממולא, כרוטב לרביולי או ניוקי, ואפילו כמטבל לנאצ'וס. רוטב פלפלים אדומים הוא סמיך, טעים וקל להכנה - ומומלץ להשתמש בו להגשות יפות, ולמנות מיוחדות.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 35 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל קטן (אם יש לכם מאסטר סלייסר - תשתמשו בו - אם אין - פשוט תקצצו ממש ממש ממש קטן)
- קוצצים את הפלפלים קטן (גם פה מומלץ להשתמש בסלייסר)
- מחממים את שמן הזית בסיר קטן או מחבת רחבה.
- כשהשמן חם מוסיפים את הפלפלים האדומים והבצל.
- מטגנים 3-4 דקות תוך ערבוב קל עד שהפלפלים מתרככים.
- מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד 2 דקות.
- מוסיפים את התבלינים והקמח ומערבבים עוד דקה.
- מוסיפים מים עד לכיסוי ועוד חצי ס"מ.
- מביאים לרתיחה.
- מורידים את האש לבעבוע קל - ומטגנים 20 דקות עד להסמכה יפה של הרוטב.
זהו! מוכן!
מי שרוצה רוטב ממש חלק מכניס למעבד מזון או טוחן בבלנדר מוט.