מתכונים קלים רטבים ומטבלים רוטב עגבניות גזר ופלפל

רוטב עגבניות גזר ופלפל

מאת אסף כהן
רוטב עגבניות גזר ופלפל

רוטב עגבניות גזר ופלפל

על ידי 8 בינואר 2014

רוטב עגבניות עם גזר ופלפל אדום הוא רוטב מפתיע, מתקתק וטעים במיוחד - מתאים לפסטות, לזניות, קנלוני, מצע לעוף ממולא ועוד. רוטב עגבניות גזר ופלפל הוא רוטב קל להכנה, קטיפתי ועם טעמים מיוחדים מאוד.

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל והגזר.
  • חותכים את הפלפל לקוביות קטנות.
  • מחממים בסיר קטן את שמן הזית.
  • כשהשמן רותח מכניסים את הבצל והגזר ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף.
  • מוסיפים את השום הכתוש והפלפל ומטגנים עוד 3-4 דקות.
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות והתבלינים ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומבשלים על אש בינונית 7-8 דקות כשהסיר מכוסה חלקית.
  • בעזרת בלנדר מוט - טוחנים את כל הרוטב למרקם חלק ככל האפשר.

זהו! מוכן!

להגיש על פסטה או להשתמש בבישולים אחרים.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: