4.4אלף 
הדפסה
רוטב עגבניות גזר ופלפל
רוטב עגבניות עם גזר ופלפל אדום הוא רוטב מפתיע, מתקתק וטעים במיוחד - מתאים לפסטות, לזניות, קנלוני, מצע לעוף ממולא ועוד. רוטב עגבניות גזר ופלפל הוא רוטב קל להכנה, קטיפתי ועם טעמים מיוחדים מאוד.
- זמן הכנה : 2 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- עגבניות מרוסקות - 400 גרם
- בצל - אחד קטן
- גזר - 1 בינוני - גדול
- פלפל אדום - 1
- שמן זית - 2 כפות
- שום כתוש - 2 שיניים
- רסק עגבניות - 100 גרם (קופסא קטנה)
- סוכר - כפית
- תערובת תיבלינים איטלקית - כפית (או חצי כפית בזיליקום יבש וחצי כפית אורגנו יבש)
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- מים - חצי כוס
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל והגזר.
- חותכים את הפלפל לקוביות קטנות.
- מחממים בסיר קטן את שמן הזית.
- כשהשמן רותח מכניסים את הבצל והגזר ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף.
- מוסיפים את השום הכתוש והפלפל ומטגנים עוד 3-4 דקות.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות והתבלינים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומבשלים על אש בינונית 7-8 דקות כשהסיר מכוסה חלקית.
- בעזרת בלנדר מוט - טוחנים את כל הרוטב למרקם חלק ככל האפשר.
זהו! מוכן!
להגיש על פסטה או להשתמש בבישולים אחרים.