5.2אלף 
הדפסה
רוטב בשמל
רוטב בשמל הוא רוטב קלאסי המתאים ללזניות, קנלוני, פשטידות ועוד.
- זמן בישול : 30 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- ממיסים את החמאה בסיר קטן.
- מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב קבוע עד שהכל הופך לעיסה.
- כשיש לנו עיסה אחידה מורידים מהאש.
- בסיר רחב ושטוח מרתיחים את החלב.
- מוסיפים את המלח הפלפל ואגוז המוסקט.
- כשהחלב הרתיחה מוסיפים את עיסת הקמח והחמאה תוך כדי ערבוב ללא הפסקה (שלא יהיו גושים) - מומלץ לבחוש במטרפת סיליקון.
- מבשלים כרבע שעה תוך כדי ערבוב, עד שהתערובת מסמיכה.
- כשהתערובת מסמיכה, מורידים מהאש.
זהו. מוכן!