רוטב בשמל

מאת אסף כהן
רוטב בשמל

רוטב בשמל

על ידי 20 במאי 2013

רוטב בשמל הוא רוטב קלאסי המתאים ללזניות, קנלוני, פשטידות ועוד.

  • זמן בישול : 30 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • ממיסים את החמאה בסיר קטן.
  • מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב קבוע עד שהכל הופך לעיסה.
  • כשיש לנו עיסה אחידה מורידים מהאש.
  • בסיר רחב ושטוח מרתיחים את החלב.
  • מוסיפים את המלח הפלפל ואגוז המוסקט.
  • כשהחלב הרתיחה מוסיפים את עיסת הקמח והחמאה תוך כדי ערבוב ללא הפסקה (שלא יהיו גושים) - מומלץ לבחוש במטרפת סיליקון.
  • מבשלים כרבע שעה תוך כדי ערבוב, עד שהתערובת מסמיכה.
  • כשהתערובת מסמיכה, מורידים מהאש.

זהו. מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: