2.9אלף
הדפסה
פשטידת כרובית
פשטידת כרובית טעימה ועסיסית - וכמובן קלה להכנה. למי שמחפש ארוחה טעימה, בריאה ומשביעה שקל מאוד להכין וטעים מאוד לאכול - פשטידת כרובית זה פתרון מושלם.
מרכיבים
הוראות הכנה
- מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים.
- שמים בסיר מים עם מעט מלח וכף חומץ ואת פרחי הכרובית.
- מביאים את הכל לרתיחה ומבשלים עוד 5 דקות עד להתרככות של הכרובית.
- מסננים את הכרובית מהמים ושמים בקערה
- בינתיים, פורסים את הבצלים לחצאי טבעות ומטגנים בשמן קנולה עד להזהבה ועוד 2 דקות שיתייבשו.
- מוסיפים את הבצל לקערה.
- מוסיפים לקערה את הקמח, הביצים, המלח והפלפל
- מערבבים הכל ומעבירים לתבנית עגולה.
- מפזרים מעל את גבינת הפרמזן.
- אופים במשך כ-35 דקות, ב-180 מעלות.
- בודקים עם קיסם אם הפשטידה מוכנה - תוקעים באמצע - אם הקיסם יוצא יבש - מוכן. אם לא - עוד 5 דקות ובודקים שוב.
זהו! מוכן!
מגישים עם סלט ירוק.