פשטידת כרובית

מאת יעל נתן-גולדשטיין
פשטידת כרובית

פשטידת כרובית

על ידי 19 במאי 2013

פשטידת כרובית טעימה ועסיסית - וכמובן קלה להכנה. למי שמחפש ארוחה טעימה, בריאה ומשביעה שקל מאוד להכין וטעים מאוד לאכול - פשטידת כרובית זה פתרון מושלם.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים.
  • שמים בסיר מים עם מעט מלח וכף חומץ ואת פרחי הכרובית.
  • מביאים את הכל לרתיחה ומבשלים עוד 5 דקות עד להתרככות של הכרובית.
  • מסננים את הכרובית מהמים ושמים בקערה
  • בינתיים, פורסים את הבצלים לחצאי טבעות ומטגנים בשמן קנולה עד להזהבה ועוד 2 דקות שיתייבשו.
  • מוסיפים את הבצל לקערה.
  • מוסיפים לקערה את הקמח, הביצים, המלח והפלפל
  • מערבבים הכל ומעבירים לתבנית עגולה.
  • מפזרים מעל את גבינת הפרמזן.
  • אופים במשך כ-35 דקות, ב-180 מעלות.
  • בודקים עם קיסם אם הפשטידה מוכנה - תוקעים באמצע - אם הקיסם יוצא יבש - מוכן. אם לא - עוד 5 דקות ובודקים שוב.

זהו! מוכן!

מגישים עם סלט ירוק.

 

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: