מתכונים קלים מתכונים צמחוניים תפוחי אדמה חריפים לתנור

תפוחי אדמה חריפים לתנור

מאת אסף כהן
תפוחי אדמה חריפים בתנור

תפוחי אדמה חריפים לתנור

על ידי 1 בפברואר 2015

רוצים להפתיע את עצמכם ואת החיך? אוהבים חריף? לא פיקנטי... חריף! אז תפוחי האדמה החריפים הם בדיוק בשבילכם. עוטפים אותם בתבלינים חריפים, מוסיפים את רוטב הסרירצ'ה החריף - מכניסים לתנור - ויש לכם מעדן שיצטרף להמבורגר, סטייק, כריכים, עוף או כל מנה עיקרית אחרת.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 35 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בעובי ס"מ ושמים בקערה.
  • מוסיפים את כל החומרים ומערבבים בידיים. שוטפים טוב טוב את הידיים אח"כ ולא נוגעים בעיניים - ישרוף לכם...)
  • מסדרים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפיה.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל35 דקות.

זהו! מוכן!

תכינו מים.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: