4.1אלף 
הדפסה
תפוחי אדמה חריפים לתנור
רוצים להפתיע את עצמכם ואת החיך? אוהבים חריף? לא פיקנטי... חריף! אז תפוחי האדמה החריפים הם בדיוק בשבילכם. עוטפים אותם בתבלינים חריפים, מוסיפים את רוטב הסרירצ'ה החריף - מכניסים לתנור - ויש לכם מעדן שיצטרף להמבורגר, סטייק, כריכים, עוף או כל מנה עיקרית אחרת.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 35 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- תפוחי אדמה - 4-5 יפים
- רוטב סרירצ'ה - 2 כפות
- פפריקה חריפה - כף
- אבקת שום - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן זית - 3 כפות
הוראות הכנה
- מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בעובי ס"מ ושמים בקערה.
- מוסיפים את כל החומרים ומערבבים בידיים. שוטפים טוב טוב את הידיים אח"כ ולא נוגעים בעיניים - ישרוף לכם...)
- מסדרים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפיה.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות ל35 דקות.
זהו! מוכן!
תכינו מים.