הוט פרייז

מאת אסף כהן
הוט פרייז

הוט פרייז

על ידי 4 בינואר 2015

הוט פרייז זה כמו הום פרייז - רק חריף בטירוף. לקחתי את כל המרכיבים של ההום פרייז - והמרתי אותם בגרסה החריפה. יוצא חריף אש וטעים אש - ולא מיועד לבעלי חיך רגיש.

  • זמן הכנה : 30 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקובית של בערך ס"מ - ושמים בסיר.
  • ממלאים את הסיר במים עד כיסוי ועוד 2 ס"מ.
  • מביאים לרתיחה - ואז מבשלים על אש בינונית - נמוכה עוד 15 דקות.
  • מסננים את תפוחי האדמה מהמים.
  • במחבת או סיר שטוח ממיסים את החמאה עם שמן הזית.
  • כשהחמאה נמסה - מוסיפים את תפוחי האדמה בשכבה אחת ומניחים להם להיטגן משהו כמו 5-6 דקות עד שהחלק התחתון של תפוחי האדמה משחים.
  • בינתיים פורסים את השום לפרוסות דקות - ואז לרצועות.
  • מוסיפים את המלח, הפלפל והפפריקה החריפה ומערבבים בעדינות עם כף עץ.
  • ממשיכים לטגן ולערבב עוד 3-4 דקות עד שתפוחי האדמה קיבלו השחמה יפה מכל הכיוונים.
  • מוסיפים את רצועות השום ומקפיצים עוד דקה.
  • שוברים פנימה את הביצה ומיד מפוצצים את הצהוב והמערבבים את הביצה יחד עם פתוחי האדמה.
  • מוסיפים את הצ'ילי החריף ומערבבים.

זהו! מוכן!

להגיש עם הרבה מים.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: