מתכונים קלים מתכונים צמחוניים פטריות ממולאות גבינה בנוסח פרובנס

פטריות ממולאות גבינה בנוסח פרובנס

מאת אסף כהן
פטריות ממולאות בנוסח הפרובנס

פטריות ממולאות גבינה בנוסח פרובנס

על ידי 10 בדצמבר 2014

פטריות ממולאות גבינה בנוסח הפרובנס אלו פטריות טריות, עם גבינות נמסות שמכוסות בציפוי פריך של פרורי לחם מתובלים - והכל בתנור. פטריות ממולאות גבינה בציפוי פריך מנה ראשונה טעימה, יפה וחיננית שתעזור לפתוח את התיאבון בתחילת כל ארוחה ויכולה גם לשמש כתקרובת מהירה וקלה להכנה לאורחים שקופצים לרגע.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מורידים לפטריות את הרגל ומקלפים את תחילת המעטפת של הפטריה על מנת לחשוף את כל שטח הפנים (שכל החלק השחור יהיה גלוי).
  • מסדרים את ראשי הפטריות על תבנית עם נייר אפייה כשהחלק הפתוח כלפי מעלה.
  • מערבבים יחד את הגבינות המגורדות.
  • ממלאים את ראשי הפטריות בתערובת הגבינות - שימו לב לא ליצור גבעה אלא שהגבינות ימלאו את ראש הפטריה וזהו. שישאר מישור.
  • מערבבים בקערה קטנה את פרורי הלחם, הכוסברה הקצוצה והתבלינים.
  • מכסים את הגבינות בתערובת פרורי הלחם.
  • מזליפים מעט שמן זית על גבי הפטריות ופרורי הלחם.
  • מכניסים את התבנית לתנור שחומם ל180 מעלות ל20-25 דקות עד השחמה של הפרורים והפטריות.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: