3.6אלף
הדפסה
פטריות בציפוי פאנקו
פטריות בציפוי פאנקו הן בעצם פטריות בציפוי פריך וטעים במיוחד - מומלץ מאוד בארוחות חגיגיות ככיבוד או מנת פתיחה. קל מאוד להכין, הן יפות וטעימות מאוד.
פטריות בציפוי פאנקו כדאי להכין סמוך למועד ההגשה.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 5 דקות
מרכיבים
- פטריות - 2 סלסלאות - עדיף פטריות קטנות
- מים - כוס
- קמח - כוס
- קורנפלור - חצי כוס
- אבקת אפיה - 2 כפיות
- מלח - לפי הטעם
- פפריקה מתוקה - 2 כפיות
- אבקת שום - כפית
- פירורי פאנקו - 2 כוסות (לפי הצורך) אפשר גם פרורי לחם מוזהבים
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- מערבבים יחד בקערה את כל החומרים פרט לפרורי הפאנקו, הפטריות והשמן - היטב היטב לבלילה אחידה, דביקה וסמיכה מאוד.
- ממלאים קערה נוספת בפרורי הפאנקו.
- אם יש לכם רק פטריות גדולות - חותכים אותן ל4.
- לוקחים כל פטרייה ומצפים בבלילה ואז מכניסים לקערת הפירורים ומצפים מכל הצדדים ומניחים בצד.
- מחממים שמן קנולה בצ'יפסר או בסיר קטן.
- כשהשמן רותח - מכניסים את הפטריות המצופות פנימה ומטגנים 5-6 דקות עד להשחמה מלאה של הציפוי.
- מוציאים לנייר סופג ונותנים להן 15 דקות הצטננות.
זהו! מוכן!
אפשר להגיש עם צ'ילי מתוק, טריאקי, מיונז - שום או בלי. גם טעים.