4.5אלף
הדפסה
אורז עם פטריות קישואים ובצל
תוספת מקפיצה לאורז שלכם - אורז לבן בתוספת קישואים פטריות ובצל מוקפצים ומתובלים בעדינות שיהפכו את האורז המשעמם שלכם לתוספת טעימה במיוחד.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- אורז - כוס
- פטריות - סלסלה
- בצל - 1 קטן
- קישוא - 1
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- אגוז מוסקט - קורט
- שמן קנולה - כפית
- מים רותחים - כוס ושלושת רבעי
הוראות הכנה
- מכינים את האורז על פי הוראות ההכנה כאן
- חותכים את הבצל לחצי ואז לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
- פורסים את הפטריות לפרוסות.
- חותכים את הקישואים חצי לאורך - ואז חותכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
- בזמן שהאורז מתבשל בסיר - מחממים מחבת רחבה.
- כשהמחבת חמה - מוסיפים כף שמן.
- כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
- מוסיפים את פרוסות הפטריות והקישוא.
- מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
- מקפיצים ומערבבים עד שהקישואים מזהיבים ומתרככים.
זהו! מוכן!
מגיזים על האורז המוכן.