מתכונים קלים מתכונים צמחוניים אורז עם פטריות קישואים ובצל

אורז עם פטריות קישואים ובצל

מאת אסף כהן
אורז עם קישואים פטריות ובצל

אורז עם פטריות קישואים ובצל

על ידי 12 ביולי 2017

תוספת מקפיצה לאורז שלכם - אורז לבן בתוספת קישואים פטריות ובצל מוקפצים ומתובלים בעדינות שיהפכו את האורז המשעמם שלכם לתוספת טעימה במיוחד.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכינים את האורז על פי הוראות ההכנה כאן
  • חותכים את הבצל לחצי ואז לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • פורסים את הפטריות לפרוסות.
  • חותכים את הקישואים חצי לאורך - ואז חותכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
  • בזמן שהאורז מתבשל בסיר - מחממים מחבת רחבה.
  • כשהמחבת חמה - מוסיפים כף שמן.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
  • מוסיפים את פרוסות הפטריות והקישוא.
  • מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  • מקפיצים ומערבבים עד שהקישואים מזהיבים ומתרככים.

זהו! מוכן!

מגיזים על האורז המוכן.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: