4.8אלף
הדפסה
שניצלונים בציפוי צ'ילי מתוק וטריאקי
פתרון קליל ומהיר לשניצלונים טעימים, עסיסיים ומתוקים בציפוי צ'ילי מתוק וטריאקי עם מעטפת פרורי לחם קריספיים. קל להכנה וממש ממש טעים.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
- חזה עוף - 1 שלם
- צ'ילי מתוק - שליש כוס
- טריאקי - 3 כפות
- פרורי לחם - לפי הצורך
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל ביס ושמים בקערה
- מוסיפים את הטריאקי והצ'ילי המתוק.
- מערבבים הכל בידיים ומשרים במשך חצי שעה.
- מחממים שמן קנולה בסיר או צ'יפסר לטיגון עמוק.
- מכינים קערה עם הרבה פרורי לחם
- כשהשמן רותח - לוקחים נתח חזה עוף ומצפים בפרורי לחם.
- מכניסים את נתח חזה העוף המצופה לשמן הרותח בזהירות.
- ממשיכים ומצפים ומכניסים לשמן את שאר נתחי חזה העוף (עד שהסיר מלא - לא להעמיס).
- מטגנים 4-5 דקות עד להשחמה של פרורי הלחן ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!