מתכונים קלים מתכונים שונים כריך שקשוקת נקניק

כריך שקשוקת נקניק

מאת אסף כהן
כריף שקשוקת נקניק

כריך שקשוקת נקניק

על ידי 24 ביוני 2015

כי לפעמים בא לפנק את עצמך בקלילות ובמהירות בשביל לסתום רעב קטן שהגיע באמצע היום. כריך שקשוקת נקניק זה כריך שמכינים צ'ק צ'ק, מכיל מלא דברים טעימים ואפשר אפילו להכין אותו בבוקר, לעטוף יפה ולאכול אותו בעבודה או בבית הספר.

  • זמן הכנה : 1 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • פורסים את הנקניקיות לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • מחממים את שמן הקנולה במחבת קטנה.
  • מוספים את הבצל עם כורכום, מלח ופלפל שחור.
  • מטגנים ומערבבים עד שהבצל מתחיל להזהיב קלות.
  • מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים 2-3 דקות עד שהן מתחילות להשחים.
  • מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים חצי דקה.
  • שוברים פנימה את הביצה ומתחילים לערבב את כל העסק עם כף עץ עד שהביצה מוכנה, ודואגים שכל העסק ישאר יחד.
  • מורחים צד אחד של הלחמניה עם חרדל.
  • שופכים את כל התערובת לתוך הלחמניה.
  • מי שרוצה - מטפטף כמה טיפות סרירצ'ה.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: