מתכונים קלים מתכוני עוף כנפיים ברוטב ברביקיו ביתי בציפוי פריך

כנפיים ברוטב ברביקיו ביתי בציפוי פריך

מאת אסף כהן
כנפיים ברוטב ברביקיו ביתי בציפוי פריך

כנפיים ברוטב ברביקיו ביתי בציפוי פריך

על ידי 23 ביוני 2015

כנפיים ברוטב ברביקיו ביתי בציפוי פריך הן עוד כנפיים נהדרות שלא תוכלו להפסיק לאכול. רוטב ברביקיו מרכיבים ביתיים, טעים, מלא טעם ומיוחד - יחד עם ציפוי פריך שעוטף את הכנפיים במעטפת שתהפוך לכם את הכנפיים לפריכות וטעימות במיוחד.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים, חוצים אותן על העצם ושמים בקערה.
  • מוסיפים לקערה את הקטשופ, החומץ, הדבש, חרדל הדיז'ון ואבקת הבצל ומערבבים היטב עד שכל הכנפיים מכוסות רוטב.
  • סוגרים את הקערה עם נילון נצמד ומכניסים למקרר ללפחות חצי שעה עד שעתיים.
  • מכינים קערה עם כוס קמח.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק בצ'יפסר או סיר קטן.
  • כשהשמן רותח (180 מעלות) - טובלים כל כנף בקמח. מוודאים שהוא מצופה היטב מכל הכיוונים - ומכניסים לשמן הרותח.
  • מטגנים לפחות 5 דקות עד להשחמה יפה של הציפוי ומוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: