4.2אלף
הדפסה
עוף צלוי על ירקות בתנור
השילוב המושלם בין עוף לירקות. צולים את העוף בתנור כשהוא מונח על שלל ירקות שמקבלים ממנו את כל הטעמים הנהדרים שלו ויחד יוצאת ארוחה נהדרת של עוף צלוי על ירקות בתנור בטעם נפלא וניחוח נהדר.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 60 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- מכינים תבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים ומרססים אותה בקצת ספריי שמן. ממש מעט.
- מורידים לפטריות את הרגל (אפשר לתלוש ואפשר לחתוך בגובה הכובע)
- מקלפים את הגזר, חותכים למקלות בעובי חצי ס"מ באורך 4 ס"מ.
- חותכים את הפלפל לרצועות בעובי ס"מ.
- פורסים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי ס"מ.
- מפזרים את הירקות החתוכים בין ועל הפטריות.
- מפזרים מעט מלח ופלפל.
- מניחים מעל את העופות שישבו טוב על הירקות.
- מפזרים מלח ופלפל פפריקה ושום באופן שווה ככל האפשר.
- יוצקים מעל שמן זית.
- מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לשעה ו10 דקות.
זהו! מוכן!
מגישים על אורז לבן ומוסיפים הרבה רוטב!