מתכונים קלים מנות עיקריות לפסח עוף עם תפוחי אדמה ופלפל אדום בתנור

עוף עם תפוחי אדמה ופלפל אדום בתנור

מאת אסף כהן
עוף עם תפוחי אדמה ופלפל אדום בתנור

עוף עם תפוחי אדמה ופלפל אדום בתנור

על ידי 28 בינואר 2015

עוף עם תפוחי אדמה ופלפלים זו ארוחה זריזה וטעימה במיוחד. שמים את כל החומרים בתבנית מכניסים לתנור - והופ יש לנו ארוחה שלמה - רק להוסיף סלט. עוף עם תפוחי אדמה ופלפלים מתאים לארוחת שבת טעימה וטובה כשיש לכם יום שישי לחוץ במיוחד ואפילו כארוחת ערב באמצע השבוע. חם, טעים, מהיר ומושלם.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 60 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בעובי ס"מ.
  • חותכים את הבצל לקוביות בעובי ס"מ.
  • חותכים את הפלפל לקוביות בעובי ס"מ.
  • מועכים קלות את שיני השום (לא לכתוש - למעוך טיפה)
  • שמים את כל הירקות יחד עם העוף ושיני השום בקערה גדולה.
  • מוסיפים את התבלינים ושמן הזית ומערבבים היטב בידיים עד שהכל מצופה בשמן ותבלינים.
  • מעבירים את הכל לתבנית חסינת חום עם שוליים לתנור - אפשר גם על תבנית רגילה עם נייר אפייה.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות לשעה שלמה.

זהו! מוכן!

לא צריך להוסיף כלום. אולי סלט.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: