מתכונים קלים מנות עיקריות לפסח עוף ברוטב תפוזים ומייפל

עוף ברוטב תפוזים ומייפל

מאת אסף כהן
עוף ברוטב תפוזים ומייפל

עוף ברוטב תפוזים ומייפל

על ידי 24 בנובמבר 2015

מחפשים עוף עסיסי וטעים במיוחד? עוף ברוטב מיץ תפוזים סחוט בתוספת סירופ מייפל משובח - זה בדיוק מה שאתם מחפשים. העוף יוצא עסיסי, יפה והכי חשוב - טעים ומלא רוטב מצוין.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 60 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מסדרים את חלקי העוף בתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים. מומלץ תבנית שתתאים בדיוק לכמות העופות.
  • מערבבים יחד את מיץ התפוזים והמייפל.
  • שופכים את תערובת מיץ התפוזים לתבנית שתכסה כמעט את כל העוף - אבל לא את החלק העליון (שלושת רבעי כיסוי).
  • מערבבים הכל היטב שגם העופות יקבלו קצת מעטפת של הרוטב.
  • מפזרים מעט פפריקה מתוקה על כל נתח של עוף.
  • יוצקים כמה הזלפות של שמן זית על כל עוף.
  • מכניסים לתנור ל180 מעלות לשעה שלמה.
  • כל רבע שעה פותחים את התנור - ובעזרת כף יוצקים מהרוטב על גבי העופות ומחזירים פנימה.

זהו! מוכן!

מגישים עם אורז לבן והרבה מהרוטב.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: