3.7אלף 
הדפסה
כנפיים בסגנון הוואי
כנפיים בסגנון הוואי הן כנפיים מתקתקות וטעימות במיוחד שמגיעות בליווי אננס. השילוב בין טיגון הכנפיים בטמפורה שנותן את הפריכות הנהדרת ובישול הכנפיים ברוטב אננס מתקתק - נותן שילוב טעמים מנצח וטעים במיוחד!
- זמן הכנה : 15 דקות
- זמן בישול : 45 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים וחותכים כל כנף על עצם החיבור ושמים בקערה.
- מפזרים מלח, אבקת שום ושליש כוס קורנפלור ומערבבים טוב טוב.
- מכסים בניילון נצמד ומניחים רבע שעה בצד.
- שוברים פנימה ביצה ולשים טוב טוב
- שופכים את שאר הקורנפלור ולשים טוב טוב בידיים עד שהכל מצופה בבלילה.
- מחממים שמן עמוק ל180 מעלות.
- מטגנים את הכנפיים עד שהטמפורה מוכנה ומתחילה טיפטיפה להזהיב - לא לגמרי.
- שימו לב, בשלב הזה ייתכן ותראו נוזל אדום על הכנפיים. זה לא דם ואין עם זה שום בעיה - זה תהליך שקורה מטיגון עמוק של הכנפיים. תתעלמו - ובסוף המתכון הנוזל יעלם.
- מוציאים את הכנפיים לנייר סופג.
- מסדרים את הכנפיים בתבנית חסינת חום עם שוליים בשכבה אחת.
- מכניסים לסיר קטן את כל חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה תוך ערבוב. ברגע שהרוטב מתאחד - מכבים ומורידים מהאש.
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- שופכים 4 חמישיות מהרוטב לתוך התבנית ומפזרים מעל את קוביות האננס.
- מכניסים את התבנית לתנור ל30 דקות.
- לאחר 30 דקות - מוציאים את התבנית, ובעזרת מברשת מברישים את גב הכנפיים בשארית הרוטב (מה שנשאר לאחר ההברשה - שופכים לתבנית)
- מחזירים לתנור ל15 דקות נוספות.
זהו! מוכן!
מעבירים את הכנפיים לכלי הגשה ומפזרים מעל את האננסים המבושלים.