מתכונים קלים מתכונים צמחוניים תפוחי אדמה עם קישואים, פלפל אדום וכוסברה

תפוחי אדמה עם קישואים, פלפל אדום וכוסברה

מאת אסף כהן
תפוחי אדמה, קישואים ופלפל אדום בתנור

תפוחי אדמה עם קישואים, פלפל אדום וכוסברה

על ידי 18 ביולי 2013

תפוחי אדמה עם קישואים ופלפל אדום הם תוספת מעולה, צבעונית וטעימה לכל ארוחה. יחד עם השום והכוסברה הם הופכים לחגיגה של טעמים, צבעים וריחות נהדרים. מעולה כתוספת לארוחה בשרית או ארוחת דגים - וכמובן ליד סטייק עסיסי.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים כל תפוח אדמה קטנטן לחצי.
  • חותכים את הפלפל האדום לקוביות גסות.
  • חותכים את הקישואים לקוביות גסות (עם הקליפה).
  • מועכים את שיני השום מעט.
  • קוצצים את עלי הכוסברה (בלי הגבעול).
  • מכניסים הכל לקערה גדולה.
  • מוסיפים את שאר התבלינים ושמן הזית.
  • מערבבים בידיים טובטוב עד שהכל מצופה בתבלינים, השמן והכוסברה.
  • מרפדים תבנית עם נייר אפיה ומסדרים את כל הירקות על התבנית בשכבה אחת.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל40 דקות.

זהו! מוכן!

הדפסה

 

בטח תשמחו להכין גם: