מתכונים קלים מתכוני עוף כנפיים מטוגנות בדבש וחרדל בציפוי פרורי לחם

כנפיים מטוגנות בדבש וחרדל בציפוי פרורי לחם

מאת אסף כהן
כנפיים בדבש וחרדל בציפוי פרורי לחם

כנפיים מטוגנות בדבש וחרדל בציפוי פרורי לחם

על ידי 25 בפברואר 2016

כנפיים בדבש וחרדל ובציפוי פרורי לחם הן פריכות, טעימות ופשוט מושלמות. הכנפיים מתקתקות מצד אחד עם טוויסט פיקנטי של החרדל יחד עם הציפוי הפריך הופכות כל נגיסה לתענוג.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחותכים אותן על העצם ל2 חלקים.
  • מכניסים את הכנפיים לסיר קטן וממלאים מים קרים עד לכיסוי ועוד קצת.
  • מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 5 דקות על אש קטנה.
  • בינתיים מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק.
  • מסננים מהמים ומקררים לטמפ' החדר.
  • מעבירים לקערה ומפזרים מעל את הקמח ומערבבים היטב שהכנפים תהיינה מצופות בקמח.
  • מערבבים בקערה את הדבש החרדל והביתה - מומלץ לעשות זאת עם מזלג עד שהכל מתאחד.
  • מכינים קערה נוספת עם פרורי לחם.
  • לוקחים כל כנף, טובלים בתערובת הדבש והחרדל ואז מצפים בפרורי לחם.
  • כשכל הכנפיים מצופות - מכניסים לשמן העמוק הרותח ל5 דקות.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: