4.3אלף
הדפסה
חזה עוף בגריל בתיבול איטלקי
חזה עוף עסיסי קל להכנה, בתיבול עדין בסגנון איטלקי עם תבלינים טעימים ושמן זית. מצוין למי שרוצה ארוחת ערב מזינה, קלה להכנה ומאוד מאוד טעימה. חזה העוף יושב במרינדה של תבלינים ושמן זית ונצרב על מחבת פסים - ונשאר עסיסי טעים!
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- חותכים את חזה העוף ל2 פרוסות לרוחב (כמו שניצל) ואז חותכים אותם לאורך כך שמקבלים מכל צד של חזה העוף - 4 נתחים ארוכים ודקים.
- שמים את הנתחים בקערה עם שאר מרכיבי המתכון.
- מערבבים היטב בידיים ומשרים כ-15 דקות.
- מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית (או ספריי שמן רגיל).
- כשהמחבת חמה מניחים את נתחיל חזה העוף.
- מטגנים 4-5 דקות משני בצדדים עד שחזה העוף מוכן באמצע. שימו לב שמכיוון שלא שמנו פפריקה או תבלין כהה - חזה העוף ישאר בהיר במקצת. זה בסדר.
זהו! מוכן!
מגישים עם תפוחי אדמה מתובלים בתנור או אורז.