2.4אלף
הדפסה
כרובית מטוגנת בשלמותה
נכון - המתכון הזה הוא כל כך פשוט וכל כך קל - אבל הוא כל כך טעים שפשוט חבל לא להכיר אותו. כרובית מטוגנת היא טעימה באופן מיוחד. אבל צורת ההגשה הזו היא גם מיוחדת - כי מקבלים את הכרובית שלמה ומוכנה לאכילה - שכל מה שצריך זה פשוט למשוך פרח מהכרובית ולאכול.
כרוביות מטוגנות שלמות זה מעולה לארוחות בופה שבה כל אורח יכול פשוט לתלוש לעצמו פרח כרובית ולאכול.
- זמן הכנה : 2 דקות
- זמן בישול : 8 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
הוראות הכנה
- מנקים את הכרובית מכל העלים והגבעול המיותר.
- מחממים בסיר קצת יותר גדול מהכרובית שמן קנולה.
- כשהשמן חם - מכניסים את הכרובית עם הראש למטה ומטגנים 8 דקות עד שהיא שחומה לחלוטין.
- מוציאים בזהירות לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם מטבלים כמו צ'ילי מתוק, מיונז, טחינה וכו'.
פשוט תולשים פרחים בקלות, טובלים ואוכלים.