7.5אלף 
הדפסה
כנפיים בתנור בדבש ושום
מתכון נהדר לכנפיים בדבש ושום שאפשר להכין בתנור או על המנגל. סוד הטעם הנהדר הוא בהשרייה: ככל שתשרו יותר זמן - הטעם יהיה יותר טוב. והמתכון כל כך קל וכל כך טעים שזה מדהים. הכנפיים מתוקות עם עיקצוץ חריף - וטעימות גם למי שלא מתחבר לפיקנטיות. נסו ותראו!
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים משאריות נוצות ושומנים מיותרים ושמים בקערה.
- שופכים את כל המרכיבים לקערה.
- מעסים טוב טוב את הכנפיים שיהיו מכוסות במשרה.
- מניחים צלחת כבדה או משקולת אחרת על הכנפיים שישבו טוב טוב במשרה בקערה.
- מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
- מי שרוצה את הכנפיים על המנגל - לוקח את הכנפיים, צולה משני הצדדים עד שהן חרוכות מבחוץ ועשויות מבפנים.
- מי שמכין את הכנפיים בתנור - מחמם תנור ל200 מעלות (מומלץ בגריל עליון - אפשר גם סתם בטורבו רגיל).
- מסדרים את הכנפיים בתבנית על נייר אפייה - שופכים את שארית הרוטב מהקערה על הכנפיים.
- מכניסים לתנור - לא על המסילה העליונה - אלא אחת לפני העליונה - שלא יישרף.
- מבשלים 20 דקות - ואז הופכים את הכנפיים ומבשלים עוד 20 דקות - עד שהכנפיים מקבלות צבע שחום ויפה.
זהו! מוכן!
מגישים עם מגבונים לחים והרבה צ'יפס או תפוחי אדמה.