מרכיבים%WP_TITLE_SEP%שמן קנולה

המבורגרונים על טוסטונים

באים אליכם אורחים ואתם רוצים לפנק אותם בארוחת ערב שהיא גם טעימה וגם יפה? המבורגרונים על טוסטונים זה בדיוק מה שאתם מחפשים. המבורגרים קטנים על טוסטים קטנים שאפשר לאכול בכיף עם רטבים וירקות – ארוחה נהדרת וכייפית.

Read more

טבעות בצל קריספיות בטמפורה

טבעות בצל בטמפורה הן טבעות בצל מהירות הכנה. רק טובלים בבלילה ומעיפים לשמן – אבל לרוב הן יוצאות רכות כאלה ולא פריכות. אז הנה מתכון לטבעות בצל בטמפורה שגם יוצאות קריספיות וטעימות במיוחד.

Read more

בטטה בטמפורה לסושי

שדרגו את הסושי שלכם והוסיפו בטטה בציפוי טמפורה רך וקריספי. בטטה בטמפורה מוסיפה לסושי מתקתקות ורכות והופכת את הסושי שלכם להרבה יותר מעניין. כמובן שאפשר להכין בטטה בטמפורה גם כחטיף נחמד לאירוח.

Read more

צ'יפס שום

כזה צ'יפס עוד לא טעמתם! צ'יפס תפוחי אדמה רך מבפנים, פריך מבחוץ – עטוף כולו בטעמי שום שהופכים אותו לטעים פי כמה מהצ'יפס הרגיל. צ'יפס שום – כמו צ'יפס רגיל עובר טיגון כפול שיבטיח שיהיה פשוט מושלם.

Read more

כנפיים חריפות אש

אוהבים כנפיים חריפות? הנה מתכון לכנפיים חריפות וטעימות במיוחד. כל כך חריפות שיחרכו לכם את השפתיים, אבל כל כך טעימות – שזה יהיה שווה את זה. כנפיים חריפות אש – מתאימות במיוחד לנשנוש מול משחקים בטלוויזיה ולערבי חברה מיוחדים.

Read more

טבעות בצל פיקנטיות

טבעות בצל פיקנטיות הן טבעות בצל רגילות – אבל עם עוקץ. הן תמימות ופריכות מבחוץ אבל טעימות ומעט חריפות מבפנים. טבעות בצל פיקנטיות הן קלות להכנה, מתאימות ככיבוד, חטיף או תוספת לכל ארוחה סביב השולחן או מול הטלוויזיה.

Read more

צ'יפס מתובל

אחרי שלמדנו איך מכינים את הצ'יפס המושלם – זה הזמן לשדרג אותו. צ'יפס מתובל הוא צ'יפס פריך מבחוץ, רך מבפנים ועטוף בתבלינים שנותנים לו טעם נהדר ומפתיע.

Read more

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף