מוקפץ טעים ומהיר להכנה של נתחי חזה עוף, ירקות ואורז עם רוטב בסגנון אסייתי וטיפה פיקנטי. טעים בטירוף וקל להכנה! מוקפץ חזה עוף עם ירקות על אורז – זה בדיוק …
מרכיב: שמן קנולה
-
-
מרק קובה אדום
מאת אסף כהןמתכון מעולה וטעים למרק קובה אדום (בלי סלק) עם מלא מלא ירקות – כולל המתכון להכנת קובה ומתכון למרק. מרק טעים, משביע עם קובה מעולה ומתובלת.
-
נתחי חזה עוף מוקפצים עם פטריות ובצל ברוטב טריאקי – מעולה על אורז או נודלס – והכי מומלץ על סלט ירוק. מנה קלה מאוד להכנה ומאוד מאוד עסיסית וטעימה.
-
מרק ירקות חם ועשיר שיחממם לכם את החורף! מרק עם מלא ירקות, מלא כרוב, קצת שעועית ועגבניות ועשיר בטעמים מטורפים שמוכן במהירות רבה ומאוד מאוד טעים!
-
רעננו את האורז שלכם והוציאו אותו מהשעמום. אורז עם גזר, גרגרי חומוס וכוסברה זה בדיוק מה שחסר לארוחה שלכם! אורז עם תוספות כייפיות ומרעננות שיוסיפו צבע וטעם לכל ארוחה!
-
קציצות טונה מהירות הכנה וטעימות להפליא! מערבבים את כל החומרים יחד, מטגנים – ויש לנו קציצות טונה נהדרות שיכולות לשמש כארוחה קלה או נשנוש מצוין לסגירת הרעב.
-
סלק מבושל ממולא בקוסקוס צהוב עם ירקות טריים קצוצים דק דק דק זו מנה ראשונה יפיפיה, צבעונית, טעימה ומיוחדת לכל חג או אירוע. מנה שקל מאוד להכין ותצבע לכם את …
-
רעננו את האורז הלבן שלכם והוסיפו לו קצת צבע! אורז בתוספת עלי כוסברה יהפוך לכם את הצלחת לחגיגה של טעמים, צבעים וניחוחות.
-
פשטידת פסטה וירקות מוקפצים היא פשטידה מעולה בכלום עבודה ובמקסימום טעם – ירקות מוקפצים עם פסטה שיש בכל בית – לתבנית ולתנור. פשטידת פסטה וירקות מוקפצים – טעימה, משביעה ויופי …
-
חזה עוף עם השילוב המושלם של בצל, פטריות ואפונה מוקפצים ברוטב סויה זו מנה טעימה, משביעה וממש קלה להכנה – מומלצת כארוחת ערב מהירה וטעימה לכל המשפחה.
-
תוספת מקפיצה לאורז שלכם – אורז לבן בתוספת קישואים פטריות ובצל מוקפצים ומתובלים בעדינות שיהפכו את האורז המשעמם שלכם לתוספת טעימה במיוחד.
-
סוף החורף זה בדיוק הזמן שבו פירות ההדר מלאים מיץ נהדר – שרק מחכה שעשו ממנו רוטב. חזה עוף ברוטב הדרים עם בתוספת פלפלים הוא עסיסי ומלא טעמים נהדרים ומומלץ …
-
מחפשים מנה נהדרת ויפה ופשוטה מאוד להכנה? חזה עוף ממולא בגזר וקישואים מוקפצים עם בצל – בציפוי פרורי לחם שמוגש עם רוטב פטריות חם זו מנה נהדרת שנראית מצוין וכמובן …
-
כנפיים נהדרות בסגנון יפני – כלומר שילוב של מגוון טעמים מתוקים ומלוחים כאחד. הרוטב היפני מתבשל על כנפיים בציפוי קריספי שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.