[gallery royalslider="2"] כמה פעמים עמדתם מול המקרר הפתוח אובדי עצות ובלי תשובה לשאלה: מה נאכל היום? לפעמים אנחנו מחפשים פתרון פשוט לארוחה, משהו קל ונוח להכנה שלא מצריך מתכונים מסובכים…
בעקבות המאמר "ניפוץ מיתוס האוכל" שפרסמנו לפני כמה שבועות, קיבלנו לא מעט תגובות על כך שהשמועות אומרות כי החלב בישראל מלא אנטיביוטיקה, והפרות בישראל מקבלות הורמונים מיום לידתן עד יום…
כולם יודעים שהמבורגר זה אחד המאכלים האהובים בעולם. הבעיה היא שלרוב צורכים אותו בחוץ, כלומר במקומות בהם לא ברור מה טיב הבשר ומה מקורו, ומה שמים לנו בפנים. מכיוון שהמבורגר מכינים מבשר טחון – חשוב מאוד לוודא כי הוא מוכן כיאות. אבל במקום לשבור את הראש – למה לא להכין לנו המבורגר טעים ועסיסי בבית? זה כל כך פשוט וקל להכנה. נכון, המבורגר עסיסי וטוב מכינים מבשר כבש משובח או אנטריקוט טחון – אבל אלו לא תמיד בנמצא. הנה לכם מתכון להמבורגר שאפשר להכין מבשר טחון רגיל שקונים בסופר ושיש לנו לרוב בבית.
כמו שאנחנו יודעים – אוהבים לתחמן אותנו ובעיקר בתחום המכירות והשיווק. תחום המזון הוא נפגע עיקרי מניסיונות להונות את הצרכן ולמכור לו מוצרים נחותים במסווה של מוצרי יוקרה (וכמובן במחיר…
האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף