חטיף דלעת ערמונים

מאת דבי עיזר
חטיפי דלעת ערמונים

Warning: A non-numeric value encountered in /home/taimeod/public_html/wp-content/plugins/foodiepress/public/class-foodiepress.php on line 1134

Warning: A non-numeric value encountered in /home/taimeod/public_html/wp-content/plugins/foodiepress/public/class-foodiepress.php on line 1135

Warning: A non-numeric value encountered in /home/taimeod/public_html/wp-content/plugins/foodiepress/public/class-foodiepress.php on line 1136

Warning: A non-numeric value encountered in /home/taimeod/public_html/wp-content/plugins/foodiepress/public/class-foodiepress.php on line 1147

Warning: A non-numeric value encountered in /home/taimeod/public_html/wp-content/plugins/foodiepress/public/class-foodiepress.php on line 1148

Warning: A non-numeric value encountered in /home/taimeod/public_html/wp-content/plugins/foodiepress/public/class-foodiepress.php on line 1149

חטיף דלעת ערמונים

על ידי 15 בספטמבר 2014

הרבה אנשים עוברים ליד הירק המדהים הזה בסופר ולא יודעים איך לאכול אותו (תרתי משמע). אז הנה לפניכם חטיף דלעת ערמונים - כל כך קל להכנה וכל כך טעים. מתאים לרגעים שבא לכם משהו מיוחד וטעים בלי מאמץ ובלי רגשות אשמה. חטיפי דלעת ערמונים זה פתרון טעים לרגעי רעב קטנים.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 0day 0 h 25 min
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את דלעת הערמונים לחצי ומרוקנים מגרעינים.
  • חותכים כל חצי לשמיניות (כל חצי מחולק ל4 חלקים - סה"כ 8).
  • מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • בוזקים מעט מלח ומזליפים שמן זית.
  • מכניסים לתנור ב220 מעלות עד השחמה.

זהו! מוכן!

מגישים עם טחינה או קוטג'.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם:

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. אישור למידע נוסף

מדיניות פרטיות