4.6אלף 
הדפסה
תפוחי אדמה עם פטריות ופלפל בתנור
תוספת טעימה במיוחד לכל ארוחה עם תפוחי אדמה, פטריות טריות, פלפל אדום ועוד דברים טובים. הכל נעשה בתנור עם שמן זית ותבלינים שיהפכו לכם את התוספת לטעימה במיוחד. קל מאוד להכנה, מיועד לכל ארוחה גדולה כשרוצים תוספת טעימה מאוד עם מינימום עבודה.
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- תפוחי אדמה - 4
- פלפל אדום - 1
- פטריות טריות - סלסלה - עדיף פטריות קטנות ככל האפשר
- בצל - 1 גדול
- שיני שום - 8
- פפריקה מתוקה - כף גדושה
- אורגנו - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן זית - לפי הצורך
הוראות הכנה
- מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל ס"מ.
- מקלפים את הבצל וחותכים גם אותו לקוביות.
- חותכים את הפלפל לחתיכות בגודל ס"מ.
- את שיני השום מקלפים (לקילוף זריז של הרב שיני שום יחד לחצו כאן) ומועכים קלות.
- את הפטריות מנקים ומורידים את קצה הרגל (לא חובה להוריד, סתם יותר יפה).
- שמים את הכל בקערה.
- מוסיפים את התבלינים ושמן הזית ומערבבים היטב עד שהכל מצופה.
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים לתנור שחומם לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
זהו! מוכן.