מתכונים קלים מתכונים צמחוניים תפוחי אדמה מתובלים בציפוי פריך

תפוחי אדמה מתובלים בציפוי פריך

מאת אסף כהן
תפוחי אדמה מתובלים בציפוי פריך

תפוחי אדמה מתובלים בציפוי פריך

על ידי 24 בנובמבר 2014

רוצים לפנק את תפוחי האדמה שלכם? ברור. אז אפשר להכין צ'יפס פריך - ואפשר להוסיף לצ'יפס תיבול וציפוי קראנצ'י נהדר שיהפוך את תפוחי האדמה המשעממים שלכם לחגיגה בפה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ושמים בקערה.
  • מוסיפים את הקמח, התבלינים ושמן הזית ומערבבים היטב עד שכל קוביות תפוחי האדמה מצופות.
  • מרתיחים שמן קנולה לטיגון עמוק.
  • מכניסים את תפוחי האדמה לשמן (רצוי לא את כולם יחד אלא ב2-3 קבוצות).
  • מטגנים 10 דקות עד שהקמח משחים עד כמעט השחרה.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם מיונז שום, צ'ילי מתוק או טורפים בלי רוטב בכלל.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: