2.4אלף
הדפסה
תפוחי אדמה מתובלים בציפוי פריך
רוצים לפנק את תפוחי האדמה שלכם? ברור. אז אפשר להכין צ'יפס פריך - ואפשר להוסיף לצ'יפס תיבול וציפוי קראנצ'י נהדר שיהפוך את תפוחי האדמה המשעממים שלכם לחגיגה בפה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
- תפוחי אדמה - 4-5
- קמח - 2 כפות גדושות
- פפריקה מתוקה - כף
- אבקת שום - חצי כף
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור טחון - לפי הטעם
- שמן זית - 2 כפות
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
הוראות הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ושמים בקערה.
- מוסיפים את הקמח, התבלינים ושמן הזית ומערבבים היטב עד שכל קוביות תפוחי האדמה מצופות.
- מרתיחים שמן קנולה לטיגון עמוק.
- מכניסים את תפוחי האדמה לשמן (רצוי לא את כולם יחד אלא ב2-3 קבוצות).
- מטגנים 10 דקות עד שהקמח משחים עד כמעט השחרה.
- מוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מגישים עם מיונז שום, צ'ילי מתוק או טורפים בלי רוטב בכלל.