מתכונים קלים מתכוני עוףכנפיים מתוקות בסגנון יפני

כנפיים מתוקות בסגנון יפני

מאת אסף כהן
כנפיים בסגנון יפני

כנפיים מתוקות בסגנון יפני

על ידי 23 בפברואר 2017

כנפיים נהדרות בסגנון יפני - כלומר שילוב של מגוון טעמים מתוקים ומלוחים כאחד. הרוטב היפני מתבשל על כנפיים בציפוי קריספי שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחותכים אותן לחצי על העצם.
  • שמים את הכנפיים בקערה עם הביצה הקמח.
  • מערבבים היטב עד שכל הכנפיים מצופות בבלילה.
  • מחממים את שמן הקנולה לטיגון עמוק.
  • מדליקים תנור על 180 מעלות שיתחמם בינתיים.
  • כשהשמן רותח מכניסים את הכנפיים ומטגנים עד להשחמה (4-5 דק' בערך) ומוציאים.
  • מסדרים את הכנפיים בשכבה אחת בתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים (מומלץ לרסס אותה מעט בספריי שמן)
  • בקערה קטנה מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב היפני.
  • יוצקים את הרוטב על גבי הכנפיים.
  • מכניסים את תבנית הכנפיים לאמצע התנור ל35 דקות כשכל 5 דקות פותחים - יוצקים עם כף את הרוטב על הכנפיים וסוגרים.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם:

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. אישור למידע נוסף

מדיניות פרטיות