מתכונים קלים מנות עיקריות לפסח פרגיות בסילאן וצ'ילי מתוק

פרגיות בסילאן וצ'ילי מתוק

מאת אסף כהן
פרגיות בסילאן וצ'ילי מתוק

פרגיות בסילאן וצ'ילי מתוק

על ידי 26 בפברואר 2015

פרגיות בצ'ילי מתוק וסילאן ובצל מקורמל - הכי פשוט, הכי טעים הכי ללקק את האצבעות. פרגיות בצ'ילי מתוק וסילאן הן כל כך טעימות שמראש כדאי להכין כמות - כי כולם יטרפו אותן בשניות.

  • זמן הכנה : 35 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הפרגיות משאריות שומן.
  • בעזרת סכין פותחים קלות את הקצוות.
  • חוצים כל נתח פרגית ל2. שיהיו חתיכות כיפיות לאכילה ושמים בקערה.
  • יוצקים על הפרגיות את הצ'ילי המתוק והסילאן ומערבבים היטב.
  • מכניסים למקרר לחצי שעה - שעה שהפרגיות יספגו את הטעמים היטב.
  • חותכים את הבצל לחצאי פרוסות.
  • מחממים מחבת גדולה עם שמן קנולה.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים על אש בינונית עד שהוא משחים קלות.
  • מוסיפים את הפרגיות בשכבה אחת מסודרת ודואגים לשפוך למחבת את כל הרוטב מהקערה.
  • סוגרים את המחבת עם מכסה ומבשלים על אש בינונית 7 דקות
  • אחרי 7 דקות הופכים את הפרגיות וסוגרים לעוד 7 דקות.
  • פותחים את המחבת - הופכים שוב ומגבירים את האש לבינונית - גבוהה ומבשלים עוד 3 דקות עם מכסה.
  • ואז הופכים ומבשלים שוב עוד 10 דקות עד שהרוטב מסמיך והפרגיות משחימות יפה.

זהו! מוכן!

מעבירים לצלחת מרכזית וטורפים.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: