מתכונים קלים מתכונים צמחוניים תפוחי אדמה עם פטריות ופלפל בתנור

תפוחי אדמה עם פטריות ופלפל בתנור

מאת אסף כהן
תפוחי אדמה פטריות ופלפלים מתובלים בתנור

תפוחי אדמה עם פטריות ופלפל בתנור

על ידי 16 ביולי 2014

תוספת טעימה במיוחד לכל ארוחה עם תפוחי אדמה, פטריות טריות, פלפל אדום ועוד דברים טובים. הכל נעשה בתנור עם שמן זית ותבלינים שיהפכו לכם את התוספת לטעימה במיוחד. קל מאוד להכנה, מיועד לכל ארוחה גדולה כשרוצים תוספת טעימה מאוד עם מינימום עבודה.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל ס"מ.
  • מקלפים את הבצל וחותכים גם אותו לקוביות.
  • חותכים את הפלפל לחתיכות בגודל ס"מ.
  • את שיני השום מקלפים (לקילוף זריז של הרב שיני שום יחד לחצו כאן) ומועכים קלות.
  • את הפטריות מנקים ומורידים את קצה הרגל (לא חובה להוריד, סתם יותר יפה).
  • שמים את הכל בקערה.
  • מוסיפים את התבלינים ושמן הזית ומערבבים היטב עד שהכל מצופה.
  • מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • מכניסים לתנור שחומם לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.

זהו! מוכן.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: