סלט כרוב עם קשיו ברוטב סויה

סלט כרוב עם קשיו ברוטב סויה

סלט כרוב עם קשיו ברוטב סויה

על ידי 23 במרץ 2014

סלט כרוב בסגנון אסייתי עם אגוזי קשיו, גרעיני חמניה ורוטב סויה. סלט מצוין להגשה בכל ארוחה ולכל אירוע. סלט כרוב עם קשיו וגרעיני חמניה הוא טעים, קליל להכנה, מאוד עשיר ומומלץ בחום.

  • זמן הכנה : 30 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הכרוב ושמים בקערה.
  • מוסיפים לקערה את המלח והלימון, מערבבים ומשרים חצי שעה.
  • מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
  • מוסיפים את אגוזי הקשיו וגרעיני החמניה למחבת ומטגנים 3-4 דקות.במשך הטיגון מזיזים כל הזמן את האגוזים והגרעינים מצד לצד עם כף עץ או ע"י טלטול המחבת.
  • מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה.
  • מוסיפים כף סויה ו2 כפות סוכר.
  • מוסיפים את הכרוב ומקפיצים הכל יחד 2-3 דקות.
  • מוציאים לקערה ומחכים שיתקרר.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף