סלט של חורף

מאת דבי עיזר
סלט של חורף (צילום: דבי עיזר)

סלט של חורף

על ידי 12 בדצמבר 2013

סלט חורפי של ירקות שורש עם עלים - טעים ומרענן ומלא בריאות. מורכב מכל הטוב של הטבע. הסלט צבעוני, טעים מאוד והולך נהדר ליד חמין ותבשילי הקדרה של החורף.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • פורסים דק את השומר, הקולורבי והגזר.
  • חולטים את האפונה במים רותחים ל2-3 דקות ומסננים.
  • קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה.
  • שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים.

זהו! מוכן. מגישים לצד תבשילי קדרה טובים.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: