2.7אלף
הדפסה
כנפיים חריף מתוק בתנור
כנפיים חריפות מתוקות בתנור. קלות מאוד להכנה - ובסוף יש רוטב מאוד טעים לטבילת הכנפיים. כנפיים חריף מתוק מיועדות לאנשים שאוהבים כנפיים פיקנטיות - ומעדיפים לעשות אותן בתנור ולהמנע מטיגונים.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 40 דקות
- כמות : קילו כנפיים
מרכיבים
הוראות הכנה
- מנקים את הכנפיים משאריות נוצות ושומן וחוצים כל כנף על העצם לשני חלקים.
- משפריצים קצת ספריי שמן על תבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים לתנור.
- מערבבים את כל מרכיבי המרינדה טוב טוב בקערה. (שימו לב - לאמיצים אפשר להוסיף עוד קצת רוטב סרירצ'ה. לעדינים - מסתפקים בכף)
- מחלקים את הרוטב ל2 חלקים: חצי אחד שופכים על הכנפיים. חצי שני משאירים בקערה.
- לושו בידיים את הכנפיים עד שכולן מכוסות רוטב. כסו בניילון נצמד - והכניסו למקרר לחצי שעה לפחות.
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- מכניסים את הכנפיים (ללא הניילון) לתנור ל40 דקות - כשאחרי 20 הדקות הראשונות: מוציאים, הופכים ומחזירים לעוד 20 דקות.
- בינתיים מכניסים את החצי השני של הרוטב לסיר קטן עם כפית קורנפלור - ומביאים לרתיחה.
- לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים עוד 15 דקות עד הסמכה תוך ערבוב מדי פעם.
זהו! מוכן!
מגישים בצלחת יפה את הכנפיים - ולידן את הרוטב לטבילת הכנפיים וחיזוק הטעמים.