פירה ביתי

מאת אסף כהן
פירה תוצרת בית

פירה ביתי

על ידי 22 ביולי 2013

פירה זו התוספת האולטימטיבית לכל ארוחה. הוא עשיר, טעים וכמובן משביע. פירה זו תוספת שקל להכין וכמובן שפירה תוצרת בית הוא הרבה יותר טעים, משביע ובריא מכל פירה תעשייתי מאבקה...

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה במים כחצי שעה עד לריכוך מלא - כלומר כשתוקעים סכין או מזלג - הם נכנסים בקלות ויוצאים מצד שני.
  • מסננים מהמים ומקלפים מהקליפה בזהירות (רצוי להעזר בכף כדי לא להכוות).
  • מעבירים לקערה גדולה. מתחילים למעוך את תפוחי האדמה בעזרת ממעך.
  • מוסיפים את החמאה והשמנת וממשיכים למעוך (החמאה אמורה להתמוסס מהחום של תפוח האדמה).
  • מוסיפים את המלח.
  • ממשיכים למעוך עד שמקבלים פירה אחיד וטעים.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: