פסטרמה הודו

פסטרמה חזה הודו

פסטרמה הודו

על ידי 31 בינואר 2012

פסטרמה היא כידוע נושא שנוי במחלוקת. כלומר, אם קונים אותה בסופר - היא טעימה אך מי יודע מה יש בפנים? אז לפניכם מתכון מעולה של פסטרמה ביתית קלה ביותר להכנה וטעימה ביותר שניתן להגיש קרה או חמה. מומלצת במיוחד להגשה כמנה ראשונה או כחלק מבופה בשרי באירועים. הפסטרמה עשויה מחזה הודו נקבה שהוא בריא במיוחד ומכיוון שהפסטרמה תוצרת בית - אתם יודעים בדיוק מה יש בפנים - והיא כמובן הרבה יותר טעימה. הכנת הפסטרמה היא תהליך שלוקח כיממה על מנת לקבל את התוצאות הטובות ביותר. אבל בסוף המתכון ניתן גם טריק לקיצור התהליך.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מרתיחים את המים עם עלי הדפנה, המלח, הסויה, הדבש, הפלפל השחור והפפריקה.
  • לאחר הרתיחה מורידים מהאש וממחכים שיתקרר לטמפרטורת החדר.
  • מכניסים את נתח חזה ההודו למים.
  • משאירים אותו שם ליממה שלמה.
  • לאחר יממה מסננים את הנתח מהמים.
  • מערבבים  את שמן הזית, הפפריקה (או תבלין גריל עוף), הדבש, השום הכתוש והמלח פלפל ומורחים את כל התערובת על הנתח שיהיה מצופה ועטוף מכל הכיוונים.
  • מניחים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם ל250 מעלות ל20 דקות.
  •  אחרי 20 דקות מכבים את התנור ומכסים את התבנית בנייר כסף (בלי לגעת בנתח!).
  • משאירים ל20 דקות נוספות.

זהו! מוכן. ניתן להגיש חם או לחכות שיתקרר - ולהכניס למקרר. כשהנתח קר - קל מאוד לפרוס אותו דק דק דק כמו במעדניה - והטעם יוצא מן הכלל.

 

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס