רוטב בשמל

רוטב בשמל

רוטב בשמל

על ידי 20 במאי 2013

רוטב בשמל הוא רוטב קלאסי המתאים ללזניות, קנלוני, פשטידות ועוד.

  • זמן בישול : 30 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • ממיסים את החמאה בסיר קטן.
  • מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב קבוע עד שהכל הופך לעיסה.
  • כשיש לנו עיסה אחידה מורידים מהאש.
  • בסיר רחב ושטוח מרתיחים את החלב.
  • מוסיפים את המלח הפלפל ואגוז המוסקט.
  • כשהחלב הרתיחה מוסיפים את עיסת הקמח והחמאה תוך כדי ערבוב ללא הפסקה (שלא יהיו גושים) - מומלץ לבחוש במטרפת סיליקון.
  • מבשלים כרבע שעה תוך כדי ערבוב, עד שהתערובת מסמיכה.
  • כשהתערובת מסמיכה, מורידים מהאש.

זהו. מוכן!

הדפסה

Related posts

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות שרי, פטריות וקבנוס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף