ספגטי עם נקניקיות ברוטב עגבניות
רוצים להפתיע את הפסטה שלכם? פסטה ברוטב עגבניות בתוספת נקניקיות זו מנה מפנקת וטעימה במיוחד. פסטה ברוטב עגבניות עם נקניקיות זו מנה שילדים אוהבים, ומבוגרים ישמחו לנשנש.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
- נקניקיות - 10 - מסוג טוב. 100% בשר עוף או בקר.
- רסק עגבניות - 200 גרם (2 קופסאות קטנות)
- בצל - חצי גדול
- שום כתוש - 2 שיניים
- כמון - כפית
- פפריקה מתוקה - כף שטוחה
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן קנולה - 3 כפות
- מים - כוס
הוראות הכנה
- חותכים את הנקניקיות לחתיכות גסות (בערך ס"מ וחצי -שניים).
- חותכים את הבצל לחצאי טבעות.
- במחבת רחבה מחממים את שמן הקנולה.
- כשהשמן חם מכניסים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף ומתחיל להזהיב.
- מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה תוך ערבוב.
- מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים עוד 2 דקות תוך ערבוב
- מוסיפים את התבלינים.
- מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומערבבים.
- מביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות במכסה סגור.
זהו! מוכן!
להגיש על ספגטי או פנה.