ספגטי עם נקניקיות ברוטב עגבניות

פסטה ברוטב עגבניות עם נקניקיות

ספגטי עם נקניקיות ברוטב עגבניות

על ידי 5 בפברואר 2014

רוצים להפתיע את הפסטה שלכם? פסטה ברוטב עגבניות בתוספת נקניקיות זו מנה מפנקת וטעימה במיוחד. פסטה ברוטב עגבניות עם נקניקיות זו מנה שילדים אוהבים, ומבוגרים ישמחו לנשנש.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הנקניקיות לחתיכות גסות (בערך ס"מ וחצי -שניים).
  • חותכים את הבצל לחצאי טבעות.
  • במחבת רחבה מחממים את שמן הקנולה.
  • כשהשמן חם מכניסים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף ומתחיל להזהיב.
  • מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה תוך ערבוב.
  • מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים עוד 2 דקות תוך ערבוב
  • מוסיפים את התבלינים.
  • מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומערבבים.
  • מביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות במכסה סגור.

זהו! מוכן!

להגיש על ספגטי או פנה.

הדפסה

Related posts

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות שרי, פטריות וקבנוס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף