עוגת גבינה עם ביסקוויטים

עוגת גבינה עם בסקוויטים

עוגת גבינה עם ביסקוויטים

על ידי 8 במאי 2013

עוגת גבינה עם בסקוויטים קלאסית כמו שהיינו עושים בבית ספר לפני שבועות - הכי פשוטה, הכי טעימה. אוי ואבוי למי שלא משתף את הילדים בהכנה!

מרכיבים



הוראות הכנה

  • במיקסר מערבלים את השמנת עם הגבינה הלבנה והסוכר.
  • מוסיפים את אבקת הפודינג ומערבלים הכל עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שמים חלב בקערה שטוחה.
  • מארגנים תבנית מלבנית (תבנית חד"פ קטנה תספיק לכמות הזו - מקסימום יהיה מה ללקק)
  • לוקחים ביסקוויטים, טובלים כל בסקוויט 2 שניות בחלב ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית התבנית.
  • שופכים חצי מתערובת הגבינה ומשטחים עם לקקן.
  • מסדרים עוד שכבה של בסקוויטים טבולים בחלב.
  • שופכים 4 חמישיות מהתערובת שנשארה ומיישרים עם לקקן.
  • מסדרים עוד שכבה של בסקוויטים. אני את השכבה הזו אוהב לשים נטורל. בלי לטבול - זה מוסיף קראנצ'יות. איך שבא לכם.
  • שופכים את שאר התערובת על הבסקוויטים ומיישרים.
  • לוקחים את השוקולד המריר - גוררים אותו בפומפיה על החלק הדק - ומפזרים יפה יפה מעל הכל.
  • מי שרוצה יכול לקחת את השוקולד ולהמיס יחד עם חמאה - ולשפוך מעל.
  • מכסים בנייר כסף בעדינות של ידבק לעוגה (אני שם מקלות אוזניים ב4 פינות שהורדתי להם צד אחד - ואז מניח עליהם את הנייר.
  • מכניסים ל3 שעות למקרר.

זהו! מוכן!

בתאבון!

הדפסה

 

Related posts

עוגיות שוקולד צ'יפס הכי קלות והכי טעימות שתכינו באחריות

לחמניות חלב

קוקילידה ביתית

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף