כרובית מטוגנת עם פרורי לחם

כרובית מטוגנת בפרורי לחם

כרובית מטוגנת עם פרורי לחם

על ידי 18 ביוני 2013

כרובית מטוגנת בפרורי לחם היא טעימה, פריכה ומענגת. קלה וכייפית להכנה - והתוצאה מעולה. כרובית מטוגנת בפרורי לחם מצויינת כתוספת לארוחה חלבית או בשרית, נשנוש נחמד או ארוחת ביניים קלילה.

  • זמן הכנה : 40 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מפרקים את הכרובית לפרחים בגודל סביר - לא קטן מדי ולא גדול מדי.
  • שמים את פרחי הכרובית בסיר וממלאים מים עד לכיסוי ועוד קצת ומוסיפים 2 כפות חומץ.
  • מעמידים את הסיר על האש במכסה סגור - ומביאים לרתיחה - לאחר הרתיחה מנמיכים את האש לעוד 3 דקות ומכבים.
  • מסננים את הכרובית ומניחים לה שתתקרר לטמפ' החדר.
  • מסדרים 3 קערות: קערה ראשונה עם קמח, פפריקה, שום, מלח ופלפל. קערה שניה עם 2 ביצים מעורבבות עם כפית חרדל, קערה שלישית - פרורי לחם.
  • מצפים את הכרובית כמו שניצל בסרט נע. (או ששמים את הקמח בקערה מאוד עמוקה, מכניסים את כל הכרוביות מערבבים בידיים - ואז שופכים ביצים על הכל ומערבבים שוב בידיים. ואז מצפים אחד אחד בפרורי לחם)
  • מחממים שמן לטיגון עמוק (180 מעלות) ומטגנים את הכרוביות עד להשחמה.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם מיונז שום או טחינה טובה או צ'ילי מתוק.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף