תפוחי אדמה מתובלים בתנור

תפוחי אדמה מתובלים בתנור

תפוחי אדמה מתובלים בתנור

על ידי 30 בינואר 2012

תפוחי אדמה קריספיים מתובלים - ולא מטוגנים (אם כי גם בהם יש לא מעט שמן) מעולים כתוספת לצד כל מנה - בשר עופות או דגים ואפשר גם להגיש כנשנוש פריך בפני עצמו.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את תפוחי האדמה לצ'יפסים או לפרוסות ברוחב של קצת פחות מחצי ס"מ - אבל שלא יהיו דקים מדי.
  • שמים את כל החתיכות בקערה.
  • שמים הרבה פפריקה, את אבקת השום, מלח ופלפל לפי הטעם - ומעט טימין (לא הרבה - הטעם משתלט)
  • מזליפים שמן זית בנדיבות - לא להתקמצן.
  • מערבבים את התערובת בידיים עד שכל חתיכות תפוחי האדמה מכוסות בתבלינים ושמן.
  • מעבירים הכל לתבנית על נייר אפיה - ומסדרים בשכבה אחת זה בסדר שיש קצת אחד על השני...)
  • מכניסים לתנור ל35 דקות על 200 מעלות במצב טורבו.

זהו - מוכן! מגישים לצד מנה עיקרית - או כנישנוש.

 

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף