תפוחי אדמה חריפים לתנור

תפוחי אדמה חריפים בתנור

תפוחי אדמה חריפים לתנור

על ידי 1 בפברואר 2015

רוצים להפתיע את עצמכם ואת החיך? אוהבים חריף? לא פיקנטי... חריף! אז תפוחי האדמה החריפים הם בדיוק בשבילכם. עוטפים אותם בתבלינים חריפים, מוסיפים את רוטב הסרירצ'ה החריף - מכניסים לתנור - ויש לכם מעדן שיצטרף להמבורגר, סטייק, כריכים, עוף או כל מנה עיקרית אחרת.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 35 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בעובי ס"מ ושמים בקערה.
  • מוסיפים את כל החומרים ומערבבים בידיים. שוטפים טוב טוב את הידיים אח"כ ולא נוגעים בעיניים - ישרוף לכם...)
  • מסדרים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפיה.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל35 דקות.

זהו! מוכן!

תכינו מים.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף